Īstās Neapoles picas garša un dvēsele
Malkas krāsnī ceptās picas, rūpīgi izvēlētas svaigas sastāvdaļas un īpaša uzmanība katrai detaļai – tas ir mūsu solījums jums. Šeit jūs gaida siltums, viesmīlība un īsteni itāļu garšu piedzīvojumi. Katru dienu no plkst. 12.00 līdz 21.00 mēs esam gatavi iepriecināt jūsu garšas kārpiņas.
Malkas krāns
Itāļu restorāns O’Sole Mio iedvesmots no īstajām Neapoles tradīcijām – vieta, kur katra pica top ar mīlestību, kaislību un cieņu pret Itālijas kultūru.
Restorāna sirds ir malkas krāsns, kas piešķir picai tās neatkārtojamo raksturu: zelta garoziņu, maigu dūmu pieskārienu un bagātīgu garšu, kas piemīt tikai īstai Neapoles picai.
Itāļu recepte
Mūsu mīkla tiek gatavota pēc īstās itāļu receptes – tajā nav cukura, tauku, olu vai lieku piedevu. Tikai smalkie Molino Denti milti, ūdens, sāls, raugs un laiks.
Tiek dota ilgstoša rūgšana, lai mīkla kļūtu viegla un gaisīga, tad katrs pamats tiek veidots ar rokām un cepts 450–470°C temperatūrā.
Tikai 90 sekundēs top īsta neapoliešu pica ar kraukšķīgu garoziņu, maigu vidu un bagātīgu garšu.
Produkti
O’Sole Mio autentiskums sākas ar sastāvdaļām.
Mēs izmantojam premium klases Molino Denti miltus no Emīlijas–Romanjas, sierus no slavenās Auricchio ģimenes, augstvērtīgus gaļas produktus no Leoncini Veneto reģionā, kā arī atlasītas olīvas, tomātus un konservus no Sicīlijas, Apuļas, Kampānijas un Lombardijas.
Katrs produkts nāk tieši no Itālijas, lai katra pica būtu ne tikai garda, bet arī patiesi autentiska.
Atmosfēra
Šodien O’Sole Mio restorāni priecē viesus Rīgā un Jūrmalā, dāvājot prieka, siltuma un itāļu viesmīlības atmosfēru. Jaunās vietas atvēršana turpina šo stāstu – vēl viena vieta, kur svinēt mirkļus kopā ar tuvajiem un baudīt Itālijas garšu tepat Latvijā.














